Expert antwoord | Bouwregelgeving | Bouwbesluit |

Expert antwoord

Wanneer u zich geconfronteerd ziet met een interpretatie- of toepassingsvraagstuk, wilt u meestal zo spoedig mogelijk antwoord op uw vraag of een oplossing voor uw probleem. Bij het Expertisecentrum Regelgeving Bouw kunt u terecht voor een schriftelijk antwoord of analyse. De experts staan dagelijks klaar om u bij te staan met toelichting en uitleg. Deze service is bedoeld voor een ieder die een vraag heeft over de bouwregelgeving.

Soorten vragen en kosten

Indien u een interpretatie- of toepassingsvraag hebt over de bouwregelgeving, dan kunt u deze ter beantwoording voorleggen aan het Expertisecentrum. Bij binnenkomst van de vraag wordt deze beoordeeld op categorie en moeilijkheidsgraad. Vervolgens informeren wij u over de beantwoordingswijze. Met het beantwoorden van een vraag zijn de volgende categoriegewijze kosten gemoeid:

Per 1 januari 2018 veranderen deze tarieven naar:

Het bovenstaande geldt met dien verstande dat een vraag binnen een bij dat tarief behorende gemiddelde inspanning kan worden beantwoord. Dit is ter beoordeling aan de expert. Indien de vraag niet binnen het gangbare kader kan worden beantwoord, wordt er in overleg vastgesteld wat de te volgen weg zal zijn: een specifiek advies door het Expertisecentrum met bijbehorende offerte of een verwijzing naar een deskundige (organisatie) buiten het Expertisecentrum.

Binnen drie werkdagen antwoord

Het Expertisecentrum streeft er naar een vraag binnen drie werkdagen te beantwoorden. Indien dit niet mogelijk blijkt, wordt u daarvan op de hoogte gesteld.

Spoed?

In geval een vraag spoedeisend is, kunt u dat bij uw verzoek vermelden. Wij zorgen voor een zo snel mogelijke beantwoording. Voor deze service wordt niet een vaste vergoedingsprijs gehanteerd, maar wordt het gebruikelijke uurtarief tegen het aantal inspanningsuren in rekening gebracht.

Vraag of probleem voorleggen

Wilt u een vraag voorleggen aan het Expertisecentrum? Of wilt u meer informatie? Stuur een mail of bel: info@bouwregelwerk.org tel: 015 2565 219

Stel uw vraag   Contactformulier     AV Vraag en Antwoord

Home

NIET ingelogd, Inloggen | Registreren | English