Incompany bouwregelgeving | Bouwbesluit 2012

Incompany

Kennisontwikkeling is onontbeerlijk voor een goed functioneren van de bouwregelgeving. Wanneer de verschillende actoren de nodige kennis en inzicht hebben in de complexe bouwregelgeving, dan draagt dat bij aan een betere naleving en handhaving van de voorschriften. Immers, zonder kennis van de regelgeving heeft normstelling weinig waarde. Omdat kennis één van de speerpunten is van het ERB investeert het graag in de ontwikkeling van  de betreffende kennis.

Om bij te dragen aan de kennisbasis bij de diverse bouwpartners verzorgt ERB incompany opleidingen voor bedrijven, beroepsorganisaties, architecten, advocten, rechters, juristen, ambtenaren, overheden en semi-overheden etc. Op verzoek en in samenspraak worden opleidingen samengesteld welke toegespitst worden op de specifieke wensen en behoeften.

Onderwijsprogramma's

Het Expertisecentrum Regelgeving Bouw heeft met de jaren een onderwijsprogramma ontwikkeld dat als basisfilosofie fungeert voor de te verzorgen opleidingen. Onze opleidingsprogramma's bestrijken alle facetten van de bouwregelgeving, bestaande uit voornamelijk het behandelen van wettelijke beschouwingen en casuïstische vraagstukken. Zowel de theorie als de praktijk komt dus aan bod. Afhankelijk van de wensen en doelstellingen variëren de te bespreken thema's: brandveiligheid, constructieve veiligheid, gebruiksveiligheid, ventilatie, isolatie, prestatie-eisen en zo meer.

De docenten

De experts hebben jarenlange ervaring in het onderwijs en wetenschap. De meeste experts hebben aan de wieg van de bouwregelgeving gestaan: zij hebben de bouwregelgeving mede mee ontwikkeld. Met hun uitstekende didactische vaardigheden weten zij anderen te ethousiasmeren voor de bouwregelgeving.

Incompany opleiding nodig?

Als u een incompany opleiding wilt aanvragen, kunt u een mail sturen naar: info@bouwregelwerk.org Wilt u liever telefonisch contact opnemen? Tel: 015 2565219

Contactformulier

Home

NIET ingelogd, Inloggen | Registreren | English